ЄВРОПЕЙСЬКА ERP СИСТЕМА


Для великих виробничих і будівельних підприємств


Головна / Впровадження Contour Enterprise

Впровадження Contour Enterprise

Для повноцінного функціонування програми, необхідно виконати ряд робіт по її впровадженню.

Метою впровадження є запуск системи в промислову експлуатацію. Для досягнення даної мети необхідно реалізувати декілька етапів робіт :

1. Встановити систему і підготувати до роботи.
2. Налаштувати Contour Enterprise на бізнес Замовника, виконати доопрацювання, якщо це необхідно.
3. Навчити персонал Замовника роботі з системою.
4. Здійснити моніторинг експлуатації галузевого рішення, завершити проект, провести оцінку проекту Замовником, перейти до підтримки системи.

Замовникам галузевих рішень ми пропонуємо весь набір послуг по впровадженню системи.

Інсталяція системи

При наявності системного адміністратора у Замовника, допомога при установці системи не обов’язкова, однак, за бажанням клієнта, встановити систему можуть наші партнери в Україні.

Імпорт даних зі старих програм

У старих системах Замовника зазвичай зберігається інформація, необхідна для роботи в новій системі Contour Enterprise. Введення такої інформації вручну є марною тратою робочого часу.

Наші партнери на стадії впровадження можуть автоматично конвертувати дані в нову систему з будь-якої облікової системи, представленої на Українському ринку.

Dažniausiai „Contour Enterprise“ naudotojai šiuos duomenis turi „MS Excel“ bylose arba senose buhalterinėse programose. Tuomet informacija gali būti importuota į „Contour Enterprise“. Mes galime atlikti importo darbus patys arba perduoti jums paruoštą konverterį, kuris importuoja duomenys iš „MS Excel“ bylų. Taip pat galime padėti teisingai aprašyti pradinę informaciją ir patikrinti suvedimo teisingumą tam, kad ateityje nesusidurtumėte su problemomis dėl pradžioje padarytų klaidų.

Налагодження системи відповідно до бізнес-процесів і облікової політики замовника

Однією із складових частин гнучкості системи є так звана адаптація «без програмування». Contour Enterprise володіє винятковими можливостями в цій сфері. За допомогою параметричної настройки можна не тільки описати будь-яку обліково-управлінську модель, але і змінювати методики автоматизації бізнес-процесів, описувати принципи документообігу, методи обробки документів і алгоритми розрахунку показників.

На стадії впровадження, ми надаємо замовникам послуги з налаштування системи Contour Enterprise таким чином, щоб максимально наблизити бізнес-логіку системи до потреб конкретного Замовника. Дана процедура є обов’язковою для успішного впровадження.

Доопрацювання

При необхідності, в договорі про впровадження може бути вказаний набір додаткових послуг програмування з метою розширення (модифікації) функціональності системи.

Можливості партнерів, які тісно співпрацюють з розробником Contour Enterprise, модифікувати функціональність системи — не обмежені.

Навчання користувачів системи

Для повноцінного функціонування системи важливим фактором є можливості персоналу компанії-користувача використовувати переваги продукту. У зв’язку з цим, наші партнери надають клієнтам послуги з навчання персоналу підприємства ефективній роботі з системою. Навчання зазвичай здійснюється в індивідуальному контексті на робочому місці учня, з мінімальним відривом персоналу компанії від поточної роботи.

Економічний консалтинг

Розробка і впровадження різних методик обліку та управління бізнесом вимагає величезного досвіду і глибоких економічних знань. Багаторічний досвід консультантів Contour Enterprise з розробки та впровадження таких методик на великих підприємствах дозволяє нам надавати Клієнтам послуги консалтингу. В такому випадку, разом з системою, Замовники отримують унікальні методики управління, розроблені провідними консультантами спеціально для їх бізнесу.

Параметри впровадження галузевого рішення Contour Enterprise (набір і обсяг послуг, що надаються, етапи та графік впровадження, вартість впровадження і т.п.) встановлюються і фіксуються на переддоговірній стадії. Таким чином, ще до придбання ліцензії, Замовник отримує повну інформацію про вартість проекту автоматизації бізнесу, а також про терміни та обсяги впровадження.